Dristor inchiriere apartament 3 camere Day Residence

Caracteristici

Pret: 680 €
Tip oferta: Inchiriere
Tip proprietate: Apartament 3 camere
Adresa: Bucuresti Sector 3
Suprafata: 70 mp
An constructie: 2019
Etaj: 4

Prima inchiriere!apartament mobilat si utilat NOU!
Inchiriez apartament 3 camere situat in cadrul complexului DAY RESIDENCE,amplasat intr-o zona semicentrala a Bucurestiului.
Apartamentul dispune de o compartimentare decomandata, fiind compus din: living generos cu loc de servit masa ,bucataria inchisa, 2 dormitoare, un grup sanitar, o baie generoasa si terasa f genereasa .
Apartamentul se ofera spre inchiriere complet mobilat si utilat. In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

Day Residence este un proiect premium, imobilul este construit pe fundatii tip radier si structura de rezistenta in cadre si stalpi de beton armat.

Amplasat la doar 300 m de statia de metrou Dristor, aproape de unul din cele mai frumoase parcuri din Bucuresti (Parcul Titan aflat la 1 km), aproape de importante centre comerciale (mall Park Lake la cca 1 km, mall Vitan la cca 800 m, Kaufland la cca 500 m), avand acces usor catre orice punct al orasului.

Dotari

  • loc de parcare subteran

Vecinatati

Decebal,Vitan,Titan,IOR


 
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult